Μαθήματα Εξ αποστάσεως

Ενημερώνουμε μαθητές και καθηγητές ότι η Σχολή μας, μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού, διαβεβαιώνοντάς μας ότι αναγνωρίζει τα μαθήματα εξ αποστάσεως, έχει προβεί στις κάτωθι κινήσεις:

Εξασφάλισε άδειες WebEx, την καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων που προσφέρεται αυτή την περίοδο. Υποστηρίζεται από την Cisco, μια εταιρία εξαιρετικά αξίοπιστη στα δικτυακά συστήματα πολλά χρόνια.

Επίσης δημιούργησε ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης (eclass) https://eclass.tragadramaschool.gr/ για την υποστήριξη των μαθημάτων, με δυναότητες κοινοποίησεις εκπαιδευτικού υλικού αλλά και δημιουργία εργασιών, ερωτηματολογίων και διαγωνισμάτων.

Το Πρώτο και το Δεύτερο έτος σπουδών ξεκίνησαν από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ενώ το Τρίτο έτος από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020.

Στόχος μας είναι να μείνουμε όλοι ασφαλείς, σε κοινωνική απόσταση όπως έχουμε συνηθίσει να την λέμε πλέον. Αλλά να μην χάσουμε την ενεργητικότητα, την δημιουργικότητα, το πάθος μας για ό,τι πραγματικά μας αρέσει.

Σίγουρα υπάρχουν περιορισμοί και όρια για αυτήν την μορφή εκπαίδευσης, ειδικά στην καλλιτεχνική εκπαίδευση που ανήκουμε, η οποία δεν είναι παθητική αλλά ενεργητική και αμφίδρομη.

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)