Θέατρο Έναστρον

Υ του Γιώργου Ζαρκαδάκη

Η πλοκή του έργου διαδραματίζεται στην σύγχρονη Αθήνα, Ο Νίκος (Λυκούργος Χατζάκος) και Ο Βασίλης (Γιώργος Καπετανάκος), εργάζονται στο λογιστήριο μιας εταιρείας. Ο Νίκος συναντά και ερωτεύεται την Λένα (Ελισάβετ Αριστοτέλους), η φίλη όμως της Λένας, Μύριαμ (Μαρία Λογοθέτη) και ο Βασίλης θα επηρεάσουν δραματικά αυτόν τον έρωτα, ενεργώντας ανταγωνιστικά και στην περίπτωση της Μύριαμ, συνωμοτικά και Κρυφό-Ερωτικά. Μέχρι ένα τυχαίο λάθος στην εταιρεία που εργάζεται ο Νίκος να τον οδηγήσει στα άκρα...

"Υ" μία ιστορία που τα Επιστημονικά δεδομένα μπερδεύονται με ένα από τους δύο φίλους, την ώρα που οι δύο φίλες συζητούν την αντικειμενική γυναικεία αλήθεια. Ένας αγώνας κατανόησης και προσέγγισης των δύο φύλων αδίστακτο κριτή την συναισθηματική δειλία και ανασφάλεια στο οποίο ένα παράδοξο τηλεπαιχνίδι αλήθειας όπου οι ρόλοι θα συναντηθούν "γυμνοί". "Υ"

Εκεί όπου η Επιστήμη και η Φιλοσοφία συναντούν την πραγματική Ζωή.. Συντελεστές Από 18 Μαρτίου 2005 στο "Θέατρο Έναστρον" Το Έργο του Γιώργου Ζαρκαδάκη "Υ"(ύψιλον) ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Γιώργου Ζαρκαδάκη. (Διδάκτωρ Τεχνητής Νοημοσύνης. Διευθυντής του περιοδικού Focus, Δημιουργός και Σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς του ΜΕGΑ "ΕΥΡΗΚΑ", έχουν εκδοθεί μυθιστορήματά του, διηγήματα και άλλα...)

  • ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ του Giorgio Maioletti
  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ DVD της Βιβής Παπαγεωργίου
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ dvd του Θοδωρή Περιστέρη
  • ΣΧΕΛΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ του Γιώργου Μιχελή
  • ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ από τον Dj Pascal
  • ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ του Ερρίκου Ιωσηφίδη ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ της Αλεξάνδρας Maioletti
  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ από την "Ωμέγα Ψυχαγωγική"

ipsilon

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)