Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 22:30, στο Θέατρο Έναστρον (Μπουμπουλίνας & Δεληγιάννη 15 - Εξάρχεια) θα παρουσιαστεί ο ποιητικός μονόλογος του Γιάννη Ρίτσου: "ΟΡΕΣΤΗΣ" από το "Θέατρο 22 Μαΐου".

Σκηνοθεσία΄/Ερμηνεία: Νίκος Αϊβαλής

Εικαστική επιμέλεια: Γιάννης Μιγάδης

Μουσική: Μιχάλης Ανδρονίκου - www.andronikou.gr

Η παράσταση της Παρασκευής, στο πλαίσιο του Τelemedia Art Festival, θα προβληθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου στο Κάλγκαρυ του Καναδά, όπου ο  συνθέτης Μιχάλης Ανδρονίκου διαμένει και συνεχίζει τις σπουδές του.

Με εννιά ώρες διαφορά απο εμάς, σε μεγάλη Αίθουσα Τέχνης και παρουσία κοινού θα προβάλλεται η παράσταση, καθώς ο  Μιχάλης Ανδρονίκου θα επεμβαίνει από εκεί στην ήδη υπάρχουσα μουσική του, στέλνοντας πίσω ηχητικά εφέ , δημιουργώντας έτσι ένα νέο ηχητικό αποτέλεσμα που θα επηρεάζει και την υποκριτική του σκηνοθέτη/ηθοποιού Νίκου Αϊβαλή.

Την ειδική αυτή παράσταση -με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα- θα μπορούν ταυτοχρόνως, πάντα μέσω Διαδικτύου, να παρακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Μια μορφή σύγχρονης Τέχνης σε συνδυασμό με την τεχνολογία, το Telemedia Art Project, η σύμπραξη καλλιτεχνών από απόσταση με κοινό στόχο την ταυτόχρονη συν δημιουργία, είναι κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στο θέατρο στην Ελλάδα.

Τεχνική ομάδα υποστήριξης από το Θέατρο Έναστρον: Αγγελική Καλογηράτου και Σωτήρης Λάσκαρης.

Η διεύθυνση με τις πληροφορίες και τη μελέτη στα αγγλικά:
http://www.syneme/m.andronikou

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)