Σεμινάριο: Κίνηση και Ερμηνεία

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο μέρες (28/6/2010 & 29/6/2010 5 με 8 μ.μ.) την πρώτη με ομαδικούς και την δεύτερη με ατομικούς αυτοσχεδιασμούς όπου θα βρεθούμε σε μια φάση δημιουργίας κατανοώντας την μοναδικότητα της κάθε οντότητας και προσωπικότητας.

Έχει ως σκοπό να ερευνήσουμε το πώς μέσα από την θεατρική έκφραση προκύπτει η κίνηση και πως η κίνηση γίνεται χορός. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε θεατρικούς και κινησιολογικούς αυτοσχεδιασμούς και μέσα από αυτούς να ερμηνεύσουν τα εκφραστκά τους μέσα.

Ο Γιάννης Πολύζος είναι απόφοιτος δραματικής Σχολής (Μαίρης Βογιατζή Τράγκα) και του αγγλικού συστήματος χορούς ISTD, advanced 2 και CDE του μοντέρνου χορού και με παράλληλες σπουδές στο κλασικό και σύγχρονο.

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες:
Βασίλη Ρίτσο, Βασίλη Μυριανθόπουλο, Γιάννη Μόρτζο, Παναγιώτη Μεντή, Βαρβάρα Δούκα, Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ως χορευτής με τους χορογράφους: Ray Bar, Fausta Mazzuchelli, Alleta Collins, Ρούλα Κουτρουμπέλη, Φώτη Νικολάου και με ομάδες x-it dancetheatre, Meta-morphosis και Ε.Λ.Σ

Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα με τους: Ρούλα Κουτρουμπέλη, Φώτη Νικολάου, Νίκο Δραγώνα, Νίκο Καλογεράκη, Ερμή Μακλότση, Μπέτη Δραμισιώτη, Κική Μπάκα, Josef Fruzek-Λίντα Καπετανέα, Παναγιώτη Αργυρόπουλο.

  • Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 28,29/462010 από τις 17:00 έως τις 20:00, διάρκειας 6 ωρών.
  • Δηλώσεις συμετοχής έως 20/6
  • χώρος διεξαγωγή: Αίθουσα χορού δραματικής Σχολής Μαίρης Τράγκα.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην γραμματεία.

 

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)